ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Interna skytteligan omgång 8

Efter att VSK inte lyckats göra några mål förra omgången är det skönt att få plita ner tre mål i protokollet efter segern mot Sandviken.

Vid det första målet är det VSK som visar upp fina kombinationer, Karwan som får bollen högt upp på plan petar den vidare till Jonas Hellgren som sedan sticker den till Brian Span som är på väg in i straffområdet, han tappar nästan balansen men lyckas ändå göra mål med fyra försvarare runt om kring sig, imponerande. Brian Span som haft en tung inledning poängmässigt har ryckt upp sig och har gjort poäng i två av de tre senaste matcherna.

Karwan gör en hel del bra saker under matchen, han fixar straffen själv genom att bli fälld strax utanför men är i en sådan fart att han hamnar långt innanför i fallet och får en straff tilldömd om så än kanske lite tveksam, men på straffar är Karwan säkerheten själv och sätter femte målet i år varav tredje straffmålet.

Det sista målet är det Moggia som skickar den till vänsterkanten och Dennis Persson som kör ett inlägg med högerfoten och träffar Douglas som nickskarvar på Sandvikens målvakt som missar räddningen för att få en olycklig träff på huvudet och in i mål, men alla mål räknas och även denna.

Ingen automatisk text tillgänglig.
Facebook Comments Box