ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Interna skytteligan omgång 29 – 2018

Så var det dags att för näst sista gången i år uppdatera den interna skytteligan.

Vi börjar med det första målet, på en frispark så slår Simon Johansson den mot Robin Blommé och Ilir Berisha i målområdet och bollen slinker precis förbi Ilir men Robin kan hukandes nicka in den i mål. Ett vilt firande bryter ut och Robin får göra säsongens andra mål.

Det är tydligt hur Simon Johansson under hösten klivit fram och blivit en av lagets viktigaste spelare. I år har han nu mäktat med 8 + 8 vilket är riktigt bra för att vara en mittfältare. Det ska bli spännande och se vad Simon hittar på nästa år.

 

Det andra målet kommer till på en hörna, det är Simon som slår hörnan mot bortre stolpen där Emir nickar bollen till Douglas Karlberg som kan göra sitt 10:e mål för säsongen. För att vara en tilltänkt bänkspelare innan säsongen tog sin början har Dogge gjort en fantastisk säsong och ligger tvåa i den interna skytteligan. Som alltid finns det lite saker och jobba på också. Dogget har endast två assist under säsongen och dessa skulle behöva bli fler för att han bli en nyckelspelare nästa år.

 

 

 

Facebook Comments Box