ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Interna skytteligan omgång 20

Det är som alltid extra kul att uppdatera den interna skytte- och poängligan när det gjorts 3 mål i senaste matchen, det innebär att många poäng ska läggas till.

VSK:s första mål var en stor lättnad inte minst för spelarna. Umeå FC hade satt VSK under hård press när Simon lägger en perfekt diagonalare till Dennis som sedan slår den stenhårt in i straffområdet till en framstörtande Karwan Safari. Extra kul var det att höra i VLT sändningen att de just övat på den kombinationen i veckan och sedan kunna sätta den på match.

Vid mål nummer två var det för andra veckan i rad som en motspelare lyckas med bedriften att passa Filip Tronêt, som genast utnyttjade läget och slår in bollen via målvakten. Då det inte dömts som självmål ger vi självklart Filip målet.

Det tredje målet är det återigen Filip som ligger bakom, först får han en pass vid mittcirkeln på egen planhalva, lurar Umeåspelaren att han ska göra en hemåtpass men väljer att sätta den till Simon längre fram i banan. Simon ser att Filip kommer löpande och lägger bollen bakom backlinjen och Filip rusar förbi sin bevakning. Vid kortlinjen sätter han den på bortre stolpen där Karwan står och väntar och han har bara att nicka in den i mer eller mindre öppet mål. Simon vet vilken yta Filip vill ha bollen på, Filip vet var Karwan finns i de lägena. Riktigt fint och se.

Efter en målsnål vår har VSK verkligen fått igång offensiven och gjort 3 mål framåt i de senaste två matcherna, detta bådar gott för fortsättningen i höst.

Facebook Comments Box