ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Interna skytteligan omgång 2

Efter två omgångar i serien har VSK fyra olika målskyttar och ytterligare tre som gjort assist på de 6 mål som är gjorda. Av tretton startspelare har alltså sju gjort poäng på bara två spelade matcher. Tre spelare i backlinjen har redan sett till att de är med i poängprotokollet. Bra jobbat VSK. 

Karwan har fått kritik för att han inte nätat mot topplagen tidigare år. I den här matchen mot topprankade Akropolis gjorde han två mål och satte därmed effektivt punkt för den debatten. 

Dogge som i sin ankomstinterjvu när han kom till klubben angav att han siktade på att etablera sig i startelvan mot slutet av säsongen lär överträffa sin målsättning om han fortsätter att spela som han gör för tillfället. Som Dogge spelade i lördags blir det svårt att flytta på honom oavsett vilka spelare TAF har tillgängliga. 

Simon som det spekulerades i om han skulle bli petad från startelvan inför premiären efter en tung försäsong som vänsterytter har gjort poäng i båda matcherna och lär ha säkrat sin plats bland de elva som startar matcherna.

Facebook Comments Box