ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Interna skytteligan 2018

Förra säsongen redovisade vi interna skytteligan efter varje omgång och det fortsätter vi så klart med i år. Jonas Hellgren tog direkt ledningen genom att göra 1+1. För er minnesgoda är det exakt lika många poäng som han mäktade med under hela 2017. Fortsätter det så här har Norrettan en ny målspruta och poängmaskin.

Extra skönt måste det kännas för Douglas Karlberg som gör mål i sin tävlingsdebut: Vi anser att det är en spelare som gått från klarhet till klarhet under hela försäsongen och nu är det bara en liten detalj kvar, han behöver bli lite mer effektiv i sina avslut.

Lagkapten Ilir Berisha gör sitt tredje mål i VSK och självklart var det på en fast situation som han fixade in ett mål med en av sina patenterade språngnickar. Det var hans nionde match i VSK tröjan och har redan hunnit med att göra tre mål. Då statistik aldrig ljuger kan vi se fram mot att han gör ca 10 mål i år. Nu får vi bara hoppas att allt är bra med knät inför hemmapremiären så han kan få göra sitt fjärde mål inför 6000 Västeråsare.

Ett tack till Simon Johansson och Thomas Gabrielsson som hjälpt oss få fram vilka som gjorde assisten.

Facebook Comments Box