ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Interna skytteligan 2018 omgång 25

 

Så var det dags att uppdatera interna skytteligan och alltid lika trevligt med tre nya poäng och serieledning!

 

Det första målet av Simon Johansson kan mycket väl vara årets VSK mål. Att göra bort två spelare och sedan dra upp den i bortre hörnet kräver artistkörkort, något som Simon tycks ha skaffat för sin vänsterfot. Nu har Simon gjort 7+6. Målskyttet ligger i paritet med förra året men då gjorde han 10 assist. Det finns mer att ge i de sista matcherna. Vi får heller inte glömma bort det uppspel Benker gör som startar situationen och trots sparsamt med speltid har han nu 1+1.

Vid det andra målet gör Simon ett fint inspel till Rinor Nushi som kommer förbi Skellefteåförsvaret och kan passa till Dogge som petar in sitt nionde mål för säsongen. Oavsett om det blir fler mål i de sista matcherna är det en fullt godkänd debutsäsong av Dogge. Rinor ökar på sin assistskörd till 3 och har nu gjort 2+3 på 323 minuters speltid och det är bara en poäng från att matcha fjolåret då han gjorde 5+1 på 992 spelade minuter.

På lördag kommer VSK ha spelat 26 omgångar och då kan vi börja jämföra hur årets mål- och poängskörd sett ut jämfört med fjolårets säsong som hade just 26 omgångar.

 

 

 

Facebook Comments Box