ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Delar ut hjärtan för omgång 11

Då var det dags att dela ut gröna hjärtan till omgångens VSK-spelare som gjorde det där lilla extra under matchen mot Carlstad United. Då VSK gjorde en av årets bästa matcher innebär det att många var duktiga där ute på planen och det var som vanligt svårt att välja. Den här gången gick det så långt att alla medarbetarna i redaktionen fick ta ett namn och motivera och till slut kom vi överens om en gemensam lista.

Här är omgångens gröna hjärtan

💚💚💚 Calle Svensson
💚💚 Ravy Tsouka
💚 Jonas Hellgren

Calle får våra tre hjärtan för en i närmast fläckfri insats som mittback med uppgift att hantera CU:s bästa spelare John Junior. Han skötte uppdraget mycket bra och var dessutom delaktig i anfallsuppbyggnaden denna match och han slog till sist en fantastisk frispark som var värd ett bättre öde.

Ravy får våra två hjärtan för att han plockade bort CU:s toppforward Nyman som är en snabb spelare som CU:s mittfält ständigt försökte nå med snabba raka löpbollar. Ravy vann varenda löpduell. Det var imponerande att se hur han löste sin nya uppgift som mittback/libero, ungefär som att han aldrig gjort något annat.

Vårt sista hjärta går till Jonas Hellgren för att han gjorde en gedigen insats på mittfältet. Det märks när kon är borta ur båset. Med Jonas på plan får vi stabilitet och kreativitet i spelet, allt det vi saknade i matchen mot UFC då han var avstängd.

Ingen automatisk text tillgänglig.
Facebook Comments Box