ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Vinnarna av matchens gröna hjärtan

Direkt efter slutsignalen samlades redaktionen digitalt för att konferera om vilka som skulle få matchens gröna hjärtan. Det var inte ett helt lätt beslut. Det blev en längre diskussion, möjligen understödd av diverse drycker. Men till slut enades vi om följande mottagare av matchens hjärtan.

Västerås SK – Rynninge IK: 1 – 0

💚💚💚 Robin Blommé
💚💚⚪ Calle Svensson
💚⚪⚪ Ravy Tsouka/Anton Fagerström

Efter gårdagens match blir det svårt att inte lyfta fram försvarsinsatsen som laget gjorde med backlinjen och målvaken i centrum. Matchens tre hjärtan går därför till Robin som inte bara gjorde det avgörande målet utan med resoluta mittbacksbrytningar såg till att det inte blev något mål i baken. Calle Svensson var lika bra han med undantaget att han inte gjorde mål, därför blir det två hjärtan till honom. Det sista hjärtat låter vi Ravy och Anton få varsitt för sina försvarsinsatser. Ravy var som alltid en bjässe på högerkanten och Anton var tryggheten själv bakåt, även om han inte ställdes på några svåra prov.

Vi har också en vinnare i vår gissa publiken-tävling.

Totalt kom över 70 gissningar in och det var den allra sista gissningen som var närmast. Den gjorde Daniel Backman som gissade på 1867 åskådre. På en delad andraplats kom Ronney Gustavsson med 1879 och Jan-Erik Swälas med 1775.

Facebook Comments Box