Semestertider och Anno-redaktionen har hittat till hängmattorna. Vi är som vilken annan redaktion som helst som naturligtvis prioriterar sommar, bad, öl och VSK. Ni kan därför räkna med mindre inlägg under närmsta månaden. Detta hindrar oss så klart inte från att dela ut hjärtan och hålla koll på sommarsillyn som redan dragit igång som ni har märkt.

Här har vi nu våra gröna hjärtan för matchen mot BK Forward förra veckan.

Brian Span
Jonas Hellgren
Dennis Persson

Hinken får tre gröna hjärtan för sitt alltid lika hårda jobb över planen. Den här matchen var inget undantag men förutom det visade han upp att han kan slå väldigt bra inlägg från högerkanten som nådde rätt adresser. Han visade också att han inte är beroende av Ravy för att få till ett spetsigt anfallsspel på sin kant utan han gjorde det lika bra med Benker och som vanligt med Simon. Hinken har hittat rätt nu och vi tror vi kommer få se honom ännu mer vartefter VSK:s anfallsspel sätter sig.

Jonas får två hjärtan för sitt alltid idoga och effektiva slit i det tysta. Jonas har utvecklats till en riktig slitvarg på mitten som gör livet svårt för alla motståndare när han jobbar defensivt. Offensivt visade han ständigt prov på skicklighet att få fram bollar eller själv ta djupledslöpningar. Vi säger, titta på matchen de sista tio minuterna och så ser ni vilken som tar hemjobbet och stoppar upp forwardsanfall efter anfall innan det blev farligt.

Dennis får vår sista hjärta för en väl genomförd match där han stängde till bakåt så att Forward inte hade några farligheter på hans kant och han bidrog väldigt mycket offensivt, inte minst i andra halvlek och som alla minns var det han som slog inlägget som så småningom blev 2-1.