ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Ännu inget avtal mellan VSK och VL

Efter gårdagens artikel om att Västmanlands lokaltrafik (VL) ska bjuda på bussresor till och från arenan på matchdagar har VSK Fotbolls klubbledning varit i kontakt med oss. VSK ledningen dementerar att att det ska finnas ett avtal men bekräftar att de pratat med varandra.

Det vi på Anno 1904 har hört är att säsongsbiljett eller matchbiljett skulle innebära gratis resa till och från arenan, tex ska årets säsongskort ha anpassats för att fungera med VL:s kortmaskiner för registrering. Detta skulle innebära ett rimligt resealternativ till alla som normalt åker bil till arenan. Nu när VSK Fotboll spelar i Superettan kommer det vara mycket publik på en hel del matcher vilket innebär parkeringsproblem och kaos efter matcherna när alla ska lämna området
samtidigt.

Den här lösningen är riktigt bra på flera sätt samtidigt som den spar miljön, vilket är något viktigt i sig.

Naturligtvis har också ledningen för klubben räknat ut att om fler åker buss till matcherna kan fler också konsumera några öl på arenan, vilket ger klubben ett välkommet extraklirr i kassan.

Vi får hoppas att detta blir av, med tanke på reaktionerna på artikeln igår så är det många supportrar som skulle uppskatta denna tjänst.

Facebook Comments Box