ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Öppet brev till Huddinge IF Herrlag

Hej alla spelare, ledare och övriga som finns i och runt Huddinge IF. Vi som skriver det här är supportrar till Västerås Sportklubb och vi vill bara att ni ska veta att vi tänker på er, ni i vår systerklubb. Naturligtvis har vi inte glömt vad som hände hösten 2014, när ni sträckte ut en hjälpande hand till oss. Vi är för evigt förenade!

Nu vill vi komma med några uppmuntrande ord till er. Ni har en viktig fajt mot Aspudden på lördag och vi känner självfallet till ert lite halvtuffa läge i tabellen. Men ni har visat det förut och ni kommer visa det igen att ni reser er upp med den utmaning ni nu har framför er. Vi är helt övertygade att ni tar de poäng ni behöver för att säkra kontraktet. Helst sker det redan på lördag så att ni och vi slipper oroa oss i onödan.

Vi kommer tyvärr inte vara på plats och stötta er då vi har en egen viktig match i Örebro samtidigt. Men ni ska känna att när ni kliver ut på planen i Aspudden på lördag står en stor, mäktig grönvit armé precis bakom er och håller era ryggar – vi är med er till etthundra procent när ni kämpar hem de där sista poängen.

Kom igen nu Huddinge IF – vi fixar det här tillsammans!

Era vänner i Västerås Sportklubb

 

 

En annan av våra Huddinge IF hyllningar

https://www.anno1904.se/tack-sa-javla-mycket-huddinge-if-hjaltar/

 

Facebook Comments Box