ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Klubbchef i VSK Fotboll – jobbet kan bli ditt

Sedan någon dag tillbaka söker nu VSK Fotboll en ny klubbchef till föreningen. Nu är det kanske dags för dig att söka jobbet och hålla i rodret för att utveckla VSK Fotboll in i framtiden, mot Allsvenskan. Det är onekligen en både intressant och spännande utmaning.

VSK har tagit hjälp av en rekryteringsfirma för att sortera de sökande.

I annonsen framgår att du ska vara en person som kan jobba med stort och smått, om vart annat. Du ska kunna driva klubben mot de mål som satts up av styrelsen och du ska kunna i dina handlingar förmedla klubbens värdegrund.

Du bör ha erfarenhet av att vara chef och kunna ta hand om ekonomi och administration samt arbetsleda de anställa i klubben. Du ska sköta om klubbens externa kontakter mot samarbetsparters, media och andra intressenter. Samtidigt som du gör detta är det du som bestämmer i stugan och sköter om den dagliga driften i klubben, med styrelsen som ger dig mål och inriktning för hur du ska prioritera.

Låter det här som ett intressant jobb för dig, tveka inte att söka, ett sjukt intressant och roligt jobb. Ett jobb som du inte hittar någon annanstans och som är annorlunda än allt du gjort hittills i ditt liv arbetsmässigt. Lite once in a lifetime på den här tjänsten.

Är du rätt person, se till att slänga in en ansökan – VSK behöver ett så stort urval som möjligt för att hitta rätt person. Känner du att tjänsten kanske inte är för dig – se till att dela länken nedan till personer du tror kan vara intresserade och har rätt profil.

Nu ser vi gemensamt till att VSK får hundratals ansökningar så att vi kan tillsätta rätt person på kanske den viktigaste posten i klubben.

Här hittar du ansökan

Facebook Comments Box