ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Interna skytteligan omgång 9

Efter nio omgångar har VSK gjort 20 mål, det ligger i paritet med vart laget brukar vara målmässigt i alla fall om man tittar på de senaste åren. Det är ett mindre än 2017 och ett mer än 2016. För att komma upp i rekordnivåer behöver VSK göra två mål i nästa match mot Umeå för att var det mest offensiva VSK-laget under 2000-talet.

I lördagens match var det Brian Span som låg bakom allt i målväg. Vid det första målet är det Fagerström som slår en boll mot Karlberg som sedan ligger den till Hinken, från 40 meter och fyra TG spelare mellan sig och målet lyckas bollen ändå leta sig in i mål.

Även det andra målet var en snygg historia, Ravy Tsouka slår en boll längs högerkanten till Brian som sedan slår en långboll på Simon Johansson som på en touch lobbar in bollen i mål. Även om Simon i efterhand erkänner att han hade solen i ögonen och inte riktigt full koll på situationen var det ett snyggt mål.

Det tredje målet kom på en hörna slagen av Boris, bollen hamnar hos Hinken som nickar den rakt upp i luften och ramlar ner hos Ilir Berisha som enkelt kan nicka in den i mål och på tre spelade matcher har han nu gjort två mål, klart godkänt.

Ingen automatisk text tillgänglig.
Facebook Comments Box