ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Extra: Petar Petrovic till VSK?

I samband med matchen mellan VSK Fotboll och Jönköping Södra på tisdagskvällen återfanns Petar Petrovic på VSKs sittplatsläktare för att se matchen. Det är i skrivande stund oklart om något kontrakt skrivits under dagen/kvällen, men en spelare utan koppling till klubben dyker så klart inte upp på en artighetsvisit och sitter på VIP-sektionen på läktaren, om det inte gällde ett skarpt förhandlingsläge alternativt för att skriva kontrakt.

Klubben lär inom kort gå ut med något runt detta.

För er som inte har koll på Petar kan vi berätta att han är en offensiv vänsterspelare med ursprung i skåne. Han spelade sina ungdomsår i MFF med framgång och har gjort inhopp i AS som tonåring. Därefter har han i seniorålder representerat IFK Värnamo, Ängelholm FF.

Inför 2018 hamnade han så i BP och spelade knappt hälften av matcherna i fjolårets Allsvenska. Efter säsongen hamnade han sen i den serbiska klubben Radnički. Där bröt han nu kontraktet i sommar då han inte fått betalt som han skulle.

Petar fyller 24 år i september och är nu ett hett villebråd på Superettamarknaden. Utifrån vad som nu hänt verkar det som att han kommer att skriva på för VSK.

Vi uppdaterar löpande om utvecklingen.

EDIT: Vi har nu från flera trovärdiga källor fått höra att kontrakt är skrivet mellan Petar och VSK.

Facebook Comments Box