ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Dags att välja abonnemang

Nu när VSK Fotboll spelar i Superettan är det C More som står för sändningarna av matcherna. Det innebär att du som inte har möjlighet att se alla VSK Fotbolls bortamatcher på plats ( på hemmamatcherna är du så klart på Parken) nu måste skaffa dig ett nytt tv-abonnemang, om du inte redan har gjort det.

C More har två möjliga paket för oss som primärt vill följa Superettan.

I deras paket som kallas Mycket Sport ingår sändningar från alla matcher i Superettan (dock inte från Allsvenskan). I paket ingår en del annat och intressant för vår del ingår också alla matcher från Svenska Cupen som startar till helgen. Priset för abonnemanget är 199kr/mån och du har ingen uppsägningstid för detta abonnemang.

I deras paket som kallas All Sport ingår sändningar från alla matcher i Allsvenskan och Superettan samt Svenska Cupen. Priset för detta abonnemang är 349kr/mån om man binder på 12 månader, annars 449kr/mån om man vill ha ett löpande abonnemang.

Här är C Mores hemsida där du beställer ditt abonnemang

Svenska Cupen drar igång till helgen och för oss som vill se kommande seriemotståndare i aktion kommer det bli mycket helggodis.

På lördag 16/2 kan följande matcher beskådas via C More

Häcken – Brage 14.00

AIK – J-Södra 14.00

Örgryte – Norrby 14.00

Rosengård – BP 14.00

Östersund – Halmstad 16.00

Örebro – GAIS 16.00

På söndag spelas de här matcherna av intresse för oss

Malmö FF – Degerfors 15.00

Falkenberg – Öster 15.00

Djurgården – Frej 15.00

Och så måndag 18/2

Eskilsminne – Dalkurd 19.00

Hammarby – Varberg 19.00

Du kan också se de matcher du inte hinner se live i upp till 48 timmar efter att de har sänts.

Kanske läge att skaffa ett abonnemang redan idag för att kunna följa med och lära sig mer om hur VSK Fotbolls motståndare agerar på planen.

Facebook Comments Box