ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Bittra VSK spelare efter matchen.

Simon Johanson

Efter slutsignalen var det många besvikna VSK spelare, några satt kvar extra länge på läktaren och hade svårt att förstå att de precis hade förlorat matchen.

– Det är bittert. Tycker vi spelar riktigt bra fotboll, i första halvlek innan det blir ett break har vi ett stort övertag. Vi borde ha gjort fler mål, sen får de här billiga målen och vi bjuder in dem i matchen. Säger Simon Johansson till Anno 1904.

Trots poängtappet så tycker Simon att det fanns postiva saker.

– Jag tycker det är ett steg framåt spelmässigt, vi varierar oss bra och det är bara sätta dit den som saknas.

I sin nya roll som anfallare verkar Simon trivas och säger att han gillar att vara bakom deras innermittfältare och låter Tronêt gå på djupet.

Även Brian Span är besviken och konstaterar även han att VSK var det klart bättre laget i första halvlek.

– Tyvärr fick vi inte tre poäng idag, vi hade inte tillräckligt med skärpa.

Han är nöjd med sin insats och tyckte att han kom in med bra energi och försökte göra det bästa han kunde med de bollar han fick.

– Vi fick tyvärr inga tre poäng idag, så vi måste gå för tre i nästa. Avslutar Brian med.

Simon Johansson är väl medveten om Sundsvalls inledning men är ändå optimistisk om chanserna.


– De har ju startat bra, men fortsätter vi spela så här och tror på vad vi kan så kommer vi bli svårstoppade i den här serien. Varje match kommer vara jämn men vi kan inte släppa in hörnmål som vi har gjort. Varje del av spelet kommer bli jätteviktig och de kommer det även bli mot Sundsvall och då de har den duktiga forwarden som verkar sätta dit allting.

Facebook Comments Box