ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

ANNO 1904: Sillynyheter

Sillysnurran börjar dra igång på allvar och det finns mer nyheter att förmedla trots att det bara var några dagar sedan vi gjorde vår första genomgång av sillyläget. Här är nu en uppdatering av silly i DIv 1 Norra.

Den spelare från årets norretta som tilldrar sig det största intresset just nu är Vasalunds Axel Björnström som både IK Sirius och AIK är och hugger på. Han är vänsterback och har flera säsongen visat sina offensiva kvaliteter. I år gjorde han bara 2 mål i ett bottenlag men förra året när Vasalund var bättre smällde han in 8 mål också då som vänsterback.

Västerås SK

Jonas Hellgren förlängde sitt kontrakt med VSK i ytterligare två år. Nu väntar vi bara att nästa gäng nyckelspelare ska förlänga sina kontrakt. Bland de mest tongivande som är kontraktslösa finns Karwan Safari och Simon Johansson.

Nyköpings BIS

Bissarna fortsätter att testa flera provspelare. SN.se skriver bland annat att Danilo Al Saed 18 årig ytter från Håbo FF med pojklandskamper på meritlistan ska provspela. Totalt har föreningen 11 provspelare på plats där flera av dem är spelare som lag i Allsvenskan varit intresserade av, vad det nu är värt.

Carlstad United

VF.se skriver att lagkaptenen André Jernberg kan lämna Carlstad United och att klubbar både i SE och andra Div 1 klubbar visat intresse av hans tjänster. Vi på ANNO 1904 misstänker att Degerfors ligger nära tillhands.

Team TG

Timothy McNeil som vann skytteligan tillsammans med Karwan ser ut att stanna kvar i TG enligt vk.se. Han har inte hört att någon annan klubb skulle vara intresserad och han har förövrigt ett år kvar på sitt kontrakt med Team TG.

Syrianska FC

Tidigare VSK och Kerburan spelaren Mattias Mete som gjorde 11 mål i år har haft kontakt med tre klubbar i Superettan, men han har kontrakt med Syrianska över nästa år.

Karlslund

Har förlängt med sin skyttekung, 21 årige Christer Lipovac som gjorde 15 mål under 2017 enligt NA.se. Karlslund hoppas att behålla stommen i truppen inför nästa säsong.

Facebook Comments Box