ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

ANNO 1904: Delar ut gröna hjärtan för omgång 14

Då är det dags att dela ut hjärtan för spelarnas insatser i lördagens bortamatch mot Nyköping BIS. Matchen var inget att skriva hem om och tro det eller ej – det var ganska lätt att komma fram till vilka som skulle ha omgångens hjärtan. Det var tre spelare som var lite bättre bland alla slätstrukna insatser denna dag.

Här har vi nu våra gröna hjärtan för matchen mot Bissarna i lördags.

💚💚💚 Anton Fagerberg
💚💚     Dennis Persson
💚          Ravy Tsouka

Anton får våra tre hjärtan för så tyvärr var han bäst på plan. När en målvakt vinner det priset vet man att övriga laget har haft det tufft i matchen. Nu räddade Anton oss flera gånger innan han var tvungen att kapitulera i matchens näst sista minut. I lördags fick han för första gången den här säsongen visa vilken duktig målvakt han är när det behövs.

Dennis får våra två hjärtan för han var spelaren som försökte lösa sina uppgifter på planen när övriga verkade vara kvar i bussen. En eloge till Dennis som iaf försökte och han skötte sitt försvarsarbete med den äran.

Det var samma sak med Ravy. Han försökte göra sitt jobb men det var ofta i ett vakum omgiven av bolltittande medspelare som inte tog löpningar så han kunde leverera boll. Han skötte sina försvarsplikter prickfritt.

Nu ser vi till att stötta laget på plats i Södertälje imorgon onsdag och på söndag i Linköping

FORZA VSK

Ingen automatisk text tillgänglig.
Facebook Comments Box