ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

ANNO 1904 AVSLÖJAR: KLART – Karwan Safari lämnar VSK

ANNO 1904 har nu från mycket trovärdiga källor fått bekräftat att Karwan Safari Lämnar VSK. Anledningen uppges vara att parterna inte kommer överens om villkoren för en fortsättning. Vi uppdaterar med ny information så fort vi vet mer.

Karwan Safari kom till VSK inför höstsäsongen 2015 från Skiljebo SK och var en av de spelare som värvades in för swishpengar som fansen bidragit med. Han var en starkt bidragande orsak till att VSK klarade av att hänga kvar i Div 1 via den så kallade #Drömhösten. Karwan har varit VSK Fotbolls klart lysande målgörare och trots att han var borta halva säsongen 2016 pga bruten käke gjorde han ändå 13 mål på 15 matcher. I år blev målskörden 17 mål på 25 matcher och en delad förstaplats i skytteligan i Div 1 Norra.

Som VSK-supportrar kommer vi alltid att ha en speciell plats för Karwan i våra hjärtan. Han har helt klart betytt mycket för VSK i klubbens marsch mot eliten. Det är tråkigt att VSK och Karwan nu inte kan komma överens, men så är livet ibland och för oss återstår att önska Karwan all lycka till i hans fortsatta äventyr som fotbollsspelare.

Facebook Comments Box