ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Två spelare uppges vara aktuella för VSK

Mot slutet av förra veckan så nådde vi av flera tips att två spelare från Frej respektive Sollentuna skulle aktuella för VSK. Vi har fått lite motstridiga uppgifter, från att de ska vara klappat och klart till att de bara ska vara aktuella. Men ingen har kunnat säga namnet på spelarna så det har varit lite löst.

Vi har försökt kolla upp detta på flera håll utanför VSK med personer med insyn i Stockholm. Men det är ingen som lyckats bekräfta vilka spelare det är, däremot har vi fått värdefulla ledtrådar.

Det tycks som att den ena spelaren är Gustav Lagerbielke, en mittback född 2000 som förra året spelade högerback. Vi har fått förslag på att det skulle kunna vara honom och fått bekräftat från en seperat källa att VSK tidigare varit intresserade av honom. Han sitter på utgående kontrakt och efter en bra säsong i Sollentuna är han nog sugen på att ta nästa kliv.

Spelaren från Frej skulle kunna vara Olle Edlund, mittfältare född 2000 som är flexibel i sina positioner. Likt Lagerbielke sitter han på ett utgående kontrakt, men vi har inte lyckats få det bekräftat att det funnits ett tidigare intresse här.

Mitt i detta fick vi även ett tips att VSK kollat upp Ashley Coffey som gjort 27 mål för IFK Haninge, men han vill förmodligen till Allsvenskan och Degerfors lär ligga bra till.

Om det är någon som vet något mer konkret får ni gärna tipsa oss!

Facebook Comments Box