ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Tränarjakten fortsätter: Axén på väg till VSK?

Vi har rapporterat tidigare om att VSK är ute och sonderar terrängen på tränarsidan. Sportgruppen tycks inte ligga på latsidan.

Som många fotbollsintresserade känner till har Alexander Axén, fotbollstränare och expertkommentator, meddelat världen att han avser att återgå till tränarjobbet och lämna sin kometkarriär som fotbollsstudioproffs och experttyckare på TV 4.

Alexander uttalade sig i veckan om att ett antal klubbar hört av sig till honom efter hans uttalande.

Nu rapporterar Darlin Musa, ni vet twitteroraklet som brukar droppa värvningar innan de offentliggörs om Axèns framtid. Musa brukar oftast men inte alltid ha rätt i sina påståenden.

Nåväl, han har kommit upp sig i smöret och skriver nu krönikor i Smålandsposten om fotboll. I den senaste krönikan meddelar han att de två lag som just nu förhandlar med Axén är VSK och hans gamla klubb GAIS.

Axén tränade ju GAIS från 2009-12 och gav klubben deras främsta placering i Allsvenskan 2011. De vill säkert ha tillbaka honom.

Det som talar för VSK är att han kan bo kvar i Örebro och dagspendla utan några problem.

Det tycks i alla fall klart att Axén vill ha en klubb i en lägre division att jobba med. Ett lag som han kan forma som han vill och se till att det blir framgångar. Han verkar dessutom vara duktig på just detta.

Nåväl, vi får se hur det går – spännande tider väntar…

Facebook Comments Box