ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Silly: Uppdatering av läget i VSK Fotboll 20/11

Nu är tiden då sillysnacket rullar igång på allvar och det är många trådar ute och många diskussioner som förs mellan klubben och spelare/agenter.

Som meddelats av VLT kommer Emil Skogh att provträna med VSK Fotboll under veckan. Han är en yttermittfältare/ytter som för några år sedan gjorde succé i Norrtälje då i Div 2 genom att ösa in mål. Han blev upplockad till Örgryte 2017 där han inte lyckats särskilt väl att komma in i truppen. Under 2017 blev det nästan bara inhopp och i början av årets säsong blev det knappt det. Han lånades ut till Oskarshamn under hösten och lyckades där göra 3 mål. Nu söker han alltså ny klubbadress och ska visa upp sig i VSK.

VSK letar vidare efter mittback och man har sagt att man gärna vill ha in en meriterad och en upcoming. Precis som många andra klubbar är VSK intresserad av Sean Sabetkar som spelat i Sollentuna denna säsong. Just nu provtränar Sean med Dalkurd och ska visa upp sig. Man behöver inte ta för allvarligt på det då förhandlingarna inte har börjat än. Själv säger Sean att han vill spela så högt upp som möjligt och i en så bra klubb som möjligt. Om vi får gissa kommer VSK  bevaka honom noga och lär nog lägga ett bud när det blir dags för konkreta förhandlingar.  Du kan läsa mer om Sean här.

En annan spelare som är intressant för VSK är Sean:s klubbkompis Samuel Holm som spelat ytter i Sollentuna i år. Han är nyss fyllda 21 och har verkligen fått till sitt spel i år. Nio mål har det blivit totalt. Samuel är också just nu i Dalkurd och provtränar, men samma som för Sean behöver man inte ta för allvarligt på det, inga förhandlingar är igång än. När vi pratat med Samuel ser han absolut VSK som en möjlig framtida klubbadress.

Facebook Comments Box