ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Rinor Nushi klar för VSK Fotboll

Idag blev det klart, det som vi länge trott och hoppats på – Rinor är klar för VSK på lån fram till sommaren. Med den värvningen har VSK löst sitt sista kvarvarande problem i truppen med att hitta en naturlig ytter på vänsterkanten. Rinor är dessutom van med truppen och kan snabbt komma in i spelet som VSK vill spela.

VSK Fotboll går samtidigt ut och önskar att sponsorer och supportrar ska hjälpa klubben med finansieringen av Nushi. Ordförande Andreas Dayan säger att spelarbudgeten är förbrukad och att man inte kan lägga mer pengar på spelare då man kämpar med att få årets budget i balans.

Totalt är summan på 120 000:- och klubben vänder sig till klubbens sponsorer för att få bidrag därifrån men vill också ha hjälp av supportrarna att få in pengar.

Kampanjen heter ”Rinor till VSK” och pågår som längst fram till 1 juni och drivs helt i klubbens regi. Se klubbens hemsida för mer info www.vskfotboll.nu

ANNO-redaktionen tycker att klubben gör helt rätt i denna värvning. Det är absolut värt att ta den ekonomiska risk som finns i att värva Nushi men inte ha pengarna i budgeten för att betala lönen. VI alla vill till Superettan och Rinor är en klasspelare som definitivt kan bidra till att det blir på det sättet.

Så – då sätter vi igång och swishar – nytt nummer gäller

Swishnummer: 1233940947

Nu ser vi till att fixa in pengarna och så får Nushi börja hänga baljor!

Facebook Comments Box