ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

På lördag är det filminspelning för alla VSK:s supportrar

VSK Fotboll har uppdragit till Christian Enbom, en mångårig VSK-supporter och tillika expert på bild och filmredigering att göra en film om VSK Fotboll. Filmen är tänkt att släppas till den grönvita allmänheten före årets säsongspremiär.

Vi tog och ringde upp Christan för att höra mer vad som är tänkt

– Jag har fått uppdraget av VSK Fotbolls styrelse att göra en film som ska spegla hela fotbollsföreningen, från alla perspektiv, säger Christian.

Så vad tänker du ska hända i filmen då?

– Uppdraget från klubben är att göra en film som visar på och andas gemenskap. Klubbkänslan i VSK Fotboll ska lyftas fram och vara tydlig. Samtidigt finns klubben i ett sammanhang, dvs i Västerås, så det kommer också vara stadsvyer från Västerås i filmen.

Ok – spännande. Vad har du filmat tills nu?

– Jag har filmat vyer från Västerås med drönare och jag har film från A-laget. Nu har jag ungdomsverksamheten kvar samt så klart det kanske viktigaste, klubbens hjärta, dvs supportrarna.

Precis, supportrarna får inte missas. Du har ett önskemål när det gäller inspelningen av supporterdelen av din film.

– Ja, så är det. Det är svårt med att få till naturliga supportermiljöer mitt i vintern när vi pratar fotboll så förslaget är att vi samlas på vårt stamhak 65:an i helgen en stund så att jag kan filma er när ni är supportrar och gör det supportrar gör, dvs sjunger och tar en öl.

Det låter som en toppenidé – vad är det som gäller?

Jag skulle bli väldigt glad om så många som möjligt av supportrarna tog sig till 65:an till kl 14.00 nu på lördag dvs 9/2. Ha något grönvitt på er och så tar vi en bärs, sjunger några sånger och så filmar jag. Det blir en kul grej och så får vi chans att surra lite om den stundande säsongen och umgås. Det blir garanterat trevligt och en kul grej, säger Christian avslutningsvis.

Bara för alla grönvita supportrar att dyka upp och ha lite grönvitt lördagsmys med varandra.

Tid: kl 14.00 9/2

Plats: 65:an

Utrustning: Grönvitt och sångröst

Christian Enbom – VSK-supporter och filmare
Facebook Comments Box