ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Omgång 5 – gröna hjärtan

Dags att dela ut gröna hjärtan till omgångens spelare som utmärkte sig i VSK i gårdagens bortamatch mot Syrianska. Vi medger direkt att i ingen tidigare omgång har det varit så svårt att bara dela ut hjärtan till tre spelare. Det slutade nästan med internbox i redaktionen och hot om avgång hit och dit innan vi till slut enades om följade tre mottagare av våra gröna hjärtan.

💚💚💚 Simon Johansson
💚💚⚪ Calle Svensson
💚⚪⚪ Anton Fagerström

Att Simon ska få tre gröna hjärtan råder det inga tvivel om. Han jobbade bra hemåt och var ständigt med i anfallen och gör sen två mål, vad mer kan man begära?

Hela backlinjen spelade väldigt strongt och alla aspirerar på att få hjärtan, men vi lyfter ändå fram Calle Svensson som styr backlinjen med bravur och är inblandad i det viktiga 1-0 målet.

Det bör sägas att Robin Blommé, Dennis Persson, Jonas Hellgren och Kevin Custovic var högaktuella för det sista gröna hjärtat. Men vårt val faller ändå på Anton Fagerström som återigen håller nollan och gör bra ingripanden som skänker trygghet åt försvarsarbetet och gör försvararna bättre då de vet att de kan lita på honom.

Facebook Comments Box