ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Jajić lämnar Grönvitt

Mittfältaren Dušan Jajić har skrivit på för seriekonkurrenten GIF Sundsvall.

När VSK värvade Jajić i sommarfönstret 2021 var Anno-redaktionens kommentar ”Oj jävlar! Riktigt spännande.” Värvningen innebar att Grönvitt stärkte konkurrensen på mittfältet med en ung spelare med bakgrund i Hammarby, BP och danska Vendsyssel.

Jajić tog en ordinarie plats på mittfältet direkt och lyckades göra 3 mål på 16 matcher.

– Dusan var en betydelsefull spelare för oss hösten 2021 när vi räddade kontraktet. Förra året blev det mindre speltid under andra halvan och vi känner att vi har andra spelare i hans position som vi nu vill satsa på. Dusan fick tidigt besked om detta och det här blev en bra lösning för alla parter, säger VSKs manager Kalle Karlsson på klubbens hemsida.

Jajić lämnar för nedflyttade GIF Sundsvall som är nya seriekonkurrenter med VSK. Enligt uppgifter på Giffarnas hemsida har han skrivit på ett treårskontrakt med Sundsvall.

– Jag vill tacka för min fina tid i klubben. Ett stort tack till alla supportrar som stöttat och pushat oss under perioder som varit tuffa samt perioder som varit bättre. Önskar ett stort lycka till kommande säsongen. På återseende, säger Dušan Jajić i en kommentar på VSK Fotbolls hemsida.

Från Anno-redaktionen vill vi också skicka med ett tack till Dušan Jajić. Du får gärna gör mål på ÖSK även i år.

Facebook Comments Box