ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Ikväll fyller vi hallen!

Semifinal nummer 3 ikväll mellan VSK och Hammarby.  Nerverna börjar så smått  förbereda sig för revolution. Timmarna före avslag är det fullt möjligt att driva ett kärnkraftverk på vilopulsen.  Man känner sig lite ambivalent i lägen som dessa. Delvis en underbar känsla men  på samma gång en ohyggligt jobbig sådan. Värre ju äldre man blir faktiskt. 

Nerverna till trots, ikväll spänner vi säkerhetsbältet och tar sikte på kvällens givna destination. ABB Arena Syd.  Ni vet vad en hemmaseger innebär. Ni vet vilken kraft spelarna får vid ett starkt stöd från läktaren. Något annat än säsongens bästa publiksiffra vore en skymf.

Ikväll behövs det. Spelarna förtjänar det också efter sin enormt starka säsong. I fredags fick vi ett tydligt bevis för att en VSK-klack fortfarande, år 2019, kan skapa ett tryck som närmast saknar motstycke inom bandysporten. Ikväll vill vi se det på nytt. Så beger er till hallen. Hjälp laget att nå den där hett eftertraktade sista destinationen av säsongen!

VSK har 2-0 och matchboll ikväll. Ett gyllene läge, samtidigt har de berömda små marginalerna spelat in i tidigare möten. Det kommer att bli tätt och tufft även ikväll. Publiken kan bli direkt avgörande. Vill höra klackens sång redan när spelarna äntrar isen  före avslag. Få se dem förvandla varenda kvadratmeter av  hallen till VSK:s hemmaborg. 

Så vi ses ikväll. Nya som gamla fans. Unga som äldre, trogna  fans och comebackande. En lika brokig skara som i fredags.  Fullt på läktaren och i förlängningen 12 hemmaspelare på isen.  

I fredags skapade vi något tilllsammans.. Något som kommer låta tala om sig länge. Det var dock bara en början. Ikväll ska det som påbörjades fullbordas. Tillsammans! Vi ses och framförallt hörs. Från Rocklunda över hela stan.

Facebook Comments Box