ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

EXTRA: Snart drar fotbollens försäsong igång – Bajen ska få sig en omgång!

Anno 1904 slog en pling till Manager Mjällby så här före jul för att tacka för säsongen och önska God Jul och Gott Nytt År.

Vi kunde så klart inte missa chansen att fråga lite om kommande säsong och hur det ser ut med förberedelserna.

Förra året spelade vi nio träningsmatcher totalt. Hur ser du på kommande säsongs matchförberedelser?

– Vi siktar på totalt maximalt 9 matcher inför nästa säsong också. Just nu har vi 6 inbokade, det är Hammarby, Sandviken, Akropolis, Forward, Assyriska och sedan Brage i genrepet.

Hammarby – det låter spännande!

– Ja, det blir en kul match. Vi får väl se vilket lag de kommer med, men det är klart att om de kommer med sitt U21-lag kommer de få bittra upplevelser. Jag tror det blir en blandning av folk från A-laget och andra spelare, säger Mjällby.

– Sedan har ju också formatet i Widerlöf Cup gjorts om och det är nu ett gruppspel den 24-25 mars. Jag gissar att det innebär i varje fall 2 matcher ytterligare, dock så klart mot dåligt motstånd, sammanfattar managern det hela.

Det har viskats om ett eventuellt träningsläger, hur är status där?

– Jag har skaffat fram ett underlag på totalt 5 platser. Jag har nu lämnat ifrån mig underlaget till de som ska ta beslut om det hela.

Okej, men vad är dina tankar runt lägret?

– Jag vill ha ett läger på cirka 8 dagar med 1-2 träningsmatcher. Kan vi få till det kommer vi komma till nästa års seriespel väldigt förberedda, säger Johan.

Spännande tider med andra ord – då får vi från Anno 1904 önska managern en God Jul och ett Gott Nytt År och lycka till med alla förberedelser inför nästa säsong!

– Tack så mycket och detsamma. Jag ser mycket fram emot nästa år, avslutar manager Mjällby samtalet innan han flåsande störtar iväg för att ordna sista minuten-klapparna.

Facebook Comments Box