ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Frågetecken kring Ekroths ledarskap

Som ni säkert minns hade Degerfors möjligheten att avgöra när det var tre omgångar kvar förra säsongen, klubben hade ställt upp i flera intervjuer med andemeningen att nu ska Degerfors spela i allsvenskan trots att de inte var teoretiskt klara. Sen kom två förluster och hela laget vacklade.

I podden 3-5-2 analyserades i veckan Degerfors IF och Brännström ställer ett stort frågetecken kring hur laget klarar av att hantera motgång och ledarskapet från de rutinerade spelarna och framförallt lagkaptenen och fd VSK spelaren Oliver Ekroth.

”Det är djäkligt lätt att vara lagkapten i medgång i en tidningsintervju efter femte segern, men går vi tillbaka lite grann så var det den här lagdelen som rasade ihop. Det var de här man kanske hade förväntat sig, eller förväntat sig minst av allt skulle choka som faktiskt gjorde det”. Säger Andreas Brännström och fortsätter ”Det är mycket möjligt att det börjar blåsa under säsongen och då kan det inte bli det igen”.

Återstår och se om Ekroth och hans kollegor fixar det idag då precis all press ligger på dem. Vad kommer hända om Prodell gör första målet?

Facebook Comments Box