ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Bandykrönika

VSK:s kvartsfinalförlust mot VIlla och Campos utträde ur klubben innebär en slutpunkt på en era. Som alla vet innebär dock en slutpunkt att något nytt tar vid.

I rådande situation är det viktigt att föra en öppen dialog gentemot supportar och andra runtom klubben. För tillfället är det väl tyst. Många frågetecken; Bergwall, Campos efterträdare, nyförvärv, kontraktsförlängningar?

Få, om ens något, kan vi som står vid sidan om räta ut. Det första spadtagen mot något nytt bör tas nu och alla supportrar förtjänar viss uppsikt över ombyggnationen.

Vad är det för VSK vi kommer att få se från och med nu? Kan man fortsätta utmana de stora eller handlar det om att bygga långsiktigt?

Vi är många som är beredda att hänga med på resan men det vore bra att få mer koll. Det finns massor jobba med, både vad gäller VSK:s fortsatta nivå och bandyns roll i stort, sett till konkurrensen mot annan idrott. Publiksiffrorna skiftade oroväckande mycket den gångna säsongen, något som kan leda till en ödesdiger framtid för den klassiska sporten.

Dialog måste bli det första spadtaget innan Grönvitt tar sikte på framtiden. Utan den blir det svårt att nå framåt och uppåt. Så bladet från munnen VSK. För klubbens bästa!

Facebook Comments Box