ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Anno 1904: Delar ut gröna hjärtan för tre matcher!

I semestertider blir Anno lite lidande men nu har vi gått igenom de tre senaste matcherna och delar så klart ut våra hjärtan.

 

Linköping City – Västerås SK 1-0
💚💚💚 Anton Fagerström
💚💚 Ravy Tsouka
💚 Calle Svensson

Hade det inte var för Anton i denna match hade det varit en större förlust och var klart en av de bättre spelarna i matchen, trots att vi förlorar väljer vi även att lyfta fram försvararna Ravy Tsouka och Calle Svensson som gjorde en bra match innan vi förlorade.

 

Västerås SK – Syrianska FC 1-0
💚💚💚 Emir Smajic
💚💚 Anton Fagerström
💚 Boris Ljevar

Det var en hård kamp och självklart ska matchhjälten Emir Smajic ha tre hjärtan för sin insats, när han kom in och tog löpningarna började anfallsspelet fungera bättre och blev inte lika stillastående. Anton gör återigen en kanonmatch och räddar resultatet för VSK. Vi väljer också att lyfta fram Boris Ljevar som gör en av säsongens bästa insatser och är livsfarlig med sina djupledsbollar.

 

Karslunds IF – Väserås SK 1-2
💚💚💚 Emir Smajic
💚💚 Ravy Tsouka
💚 Simon Johanson

 

Återigen blir Emir Smajic matchhjälte när han sätter vinnarmålet i slutminuterna, det skapas mer rörelse i VSKs anfall när han kommer in och han har gjort sig förtjänt av att starta i höst. Även om Ravy Tsouka var ute och seglade vid baklängesmålet gör han en riktigt bra insats, i andra halvlek tar han flera löpningar, slår bra bollar och är en viktig motor i anfallsspelet och ligger dessutom bakom ett av målen. Simon får ett hjärta för de sista 20 minuterna, hade svårt första timmen men visade på slutet vilken klasspelare han är.

Vi är helt övertygade om att ni inte håller med oss, så skriv gärna en kommentar på vilka ni skulle delat ut hjärtan till.

Ingen automatisk text tillgänglig.
Facebook Comments Box