ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

50.000 sidvisningar!

Den 28 september i år lanserade vi vår hemsida och igår den 3 december passerade vi 50.000 sidvisningar. Det innebär att våra texter lästs 50 000 gånger av er läsare. Hemsidan har på många sätt blivit en stor succé och vi märker att vi nu når ut till en större publik runt om i landet. En förklaring som vi ser är att länkarna till våra artiklar delas och sen läses av de som får dem skickade till sig. Jättekul tycker vi, så klart.

Det har varit över 7000 unika besökare på vår sida sen vi startade och många av dem återvänder för att läsa mer vid ett annat tillfälle. När vi tittar på varifrån våra besökare befinner sig när de läser våra texter ser vi att 25% är från Västerås och 25% från Stockholm. Övriga besökare är från resten Sverige. Utifrån de här siffrorna misstänker vi att ungefär hälften av vår läsarbas är VSKare men resten är annat löst folk som tycker om att smygläsa om världens bästa klubb.

Vi har läsare över hela världen, från alla kontinenter utom Antarktis. Så klart är de flesta utanför landets gränser VSK:are på semester som känner en grönvit hemlängtan och måste hålla sig uppdaterade på det som är viktigt i livet. Men vi har också trogna läsare från många länder i Europa, från USA, Afrika och Sydostasien.

Det här är våra 10 mest lästa artiklar just nu

  1. Skuldsaldo hos kronofogden
  2. Tor-Arne Fredheim och sanningen som sommarvärvningarna 2018
  3. Dennis Persson behöver hjälp av alla VSKs supportrar
  4. Öppet brev till Huddinge IF herrlag
  5. Spelare med Västeråsprofil som VSK kan värva för Superettan
  6. Silly uppdatering av läget i VSK Fotboll
  7. Nicklas Backman och VSK har haft kontakt
  8. Så här gick värvningen av Sean Sabetkar och Samuel Holm egentligen till
  9. Tre spelare lämnar VSK Fotboll och ett stort tack för era insatser
  10. VSK Fotboll i Superettan, här är de ni ska tacka

 

Det som är intressant är att det är oftast saker som vi inte tror ska ta fart som får bäst spridning. Kronofogdeartikeln har varit förvånansvärt populär, 50% mer sidvisningar än tvåan. När vi haft den typen av artiklar på vår Facebook-sida tidigare har det varit ett visst intresse men inte alls lika stort. Även när vi bad VSK:are ge input till Dennis Perssons undersökning fick vi otroligt många läsare. Kul att så många ville hjälpa till.

Fortfarande är det via vår Facebook-sida som våra besökare hittar till hemsidans artiklar. Just nu är det runt 70% av besöken som kommer den vägen men fler och fler hitta till oss via sökmotorer, länkar från andra sidor eller knappar in sidan direkt. En kul sak är hur folk googlar oss, på plats 1 och 2 hittar vi Anno1904 och Anno 1904, men på plats 3 hittar vi ”GAIS kronofogden”. Vi får kanske be om att återkomma i en senare artikel vad vi hittar på plats 4.

Just nu har vi 300 artiklar publicerade på hemsidan och vi lägger vartefter vi hinner över äldre artiklar från vår Facebook-sida. Nästan alla av de artiklar som finns på hemsidan idag är relativt nya (publicerade senaste halvåret).

Det var inte länge sedan vi bara hade några få inlägg i veckan men nu så snittar vi ungefär två om dagen. Målet är att ha minst en artikel om dagen men oftast dyker det upp saker kring klubben som är värt att skriva om.

Ett tips till er som läser på sidan då och då och går in via en länk till en artikel är att klicka på hemknappen när ni läst klart. På vår förstasida hittar ni de senast publicerade artiklarna, så att ni inte missar något viktigt. Vi är också duktiga på att kategorisera våra alster och använda namn så vill man läsa om en kategori, ett lag, eller ett namn är det bara att klicka på knappen så kommer allt upp som är publicerat runt det.

Ett stort tack till alla er som läser, gillar, delar och kommenterar våra artiklar, ni utgör vår drivkraft att fortsätta bevaka livet i och runtomkring Västerås Sportklubb.

Facebook Comments Box