ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

1097

Vi har längtat och saknat detta!

1097. När VSK möter Östersund hemma på Iver Arena måndag den 11/4 har det passerat 1097 dagar sedan VSK spelade en hemmapremiär inför publik. Det är faktiskt helt vansinnigt hur lång tid det är och med tanke på vårvädret som börjar smyga sig på efter att bandysäsongen tagit slut så börjar man definitivt känna att tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg! En rejäl uppladdning med folkets marsch från stan upp längs Vasagatan till Rocklunda där känslan är att det finns goda förutsättningar för att slå tidigare publiksiffror på våra hemmapremiärer.

Frågan är om VSK Fotboll också känner det? För i skrivande stund så har vi ingen aning om hur många säsongskort klubben sålt och man har heller inte skapat något som helst drev inför hemmapremiären heller. Vad tusan är det som pågår egentligen? Ett otroligt enkelt knep att skapa lite drag är att ha en säsongskortsbarometer, vilket våra konkurrenter och lag i Allsvenskan sysslar med. VSK har kommunicerat noll och inget om detta. På samma sätt kan man också kampanja för att sälja biljetter till premiären. Här är samma sak, tystnaden är bedövande.

Om det beror på rotation i styrelsen, oklarheter pga tidigare coronarestriktioner eller liknande spelar egentligen ingen roll. Man får helt enkelt inte sjabbla bort ett sådant här otroligt tillfälle att fylla Iver Arena efter att det passerat 1097 dagar sedan vår senaste hemmapremiär med publik.

Vi vill ha en publikfest på Rocklunda den 11/4. Om VSK Fotboll också vill det så är det banne mig dags att sätta igång och styra upp detta, för tiden börjar bli knapp.

//MK

Facebook Comments Box