ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Soppatorsk mot Sandviken

Efter två riktigt bra prestationer uppe i Hälsingland nådde VSK inte alls upp till samma standard hemma mot Sandviken i fredags. Kanske var man slitna med Bollnäs-matchen bara två dagar bort. För det blev en ganska ensidig historia.

Till en början såg det rätt lovande ut men tids nog blev det väldigt mycket Sandviken som tog kommandot och hade 0-3 i paus.

I den andra fick VSK lite kontakt genom en reducering till 1-3 men gästerna lade bara in en extraväxel och drog ifrån. Daniel Berlin gjorde 1-4 via ett kanonskott sedan var rullgardinen neddragen med en smäll. Sandviken vann till slut med 1-6.

VSK stod som sagt inte alls att känna igen jämfört med de föregående matcherna. Samtidigt var Sandviken väldigt bra. Enligt egen utsago svarade Gästrikelaget för säsongens bästa insats. Med den nivån kan man hota Villa, AIK och Edsbyn,

Med tanke på historiken lagen emellan svider det alltid extra mycket med en förlust mot Sandviken. Särskilt nu när VSK tycktes vara på gång. Jag hade hoppats på att man skulle ge dem en rejäl match. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen.

Med förhoppningsvis återladdade batterier väntar Broberg uppe i Söderhamn på onsdag medan Bollnäs kommer hit på fredag. Tuffa och viktiga matcher. Dubbla segrar där skulle få den här förlusten att blekna.

Facebook Comments Box