ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Serieledare – Det är nu det händer!

Utsikten tappade 2-0 till 2-3 mot Trelleborg och det innebär att VSK är SERIELEDARE! Ta orden i munnen, låt det smälta in ordentligt. SERIELEDARE!

Superettan är 23 matcher gammal, VSK har 2 poäng ner till Utsikten på andraplatsen, och 6 poäng till jagande GAIS på en tredjeplats. Detta TROTS:

  • Vi har haft minst antal hemmamatcher av alla topplagen
  • Vi har mött flest andra topplag och har enbart 1 ”6-poängsmatch” kvar.

Vi har alltså jämfört med alla andra lag hitills haft det svåraste spelschemat, ändå leder vi serien så pass klart. Det innebär också att vi på papperet (observera på papperet) har det mest gynnsamma spelschemat innan serien summeras om en dryg månad. Inget är klart, det är en match i taget som gäller, men det går å andra sidan inte blunda för den fantastiska sits vi har satt oss i!

Släpp allt – Det här händer bara var 27:e år.

För 27 år sedan vann vi näst högsta serien. För 26 år sedan spelade vi i allsvenskan. Nu har vi, mer än ett kvarts sekel senare, chansen att göra samma sak 2024. Det finns faktiskt INGA ursäkter att inte göra allt ni kan i er makt för att se resterande matcher på plats, hemma som borta! Ni kommer ångra er om ni inte gör det. Det är nu minnen skapas, det är nu historia skrivs.

Åk till Eskilstuna på onsdag. Boka biljett TIDIGT till söndagens hemmafight mot Trelleborg och samma sak mot Jönköping helgen efter. Boka buss / bil eller tåg till Landskrona till slutet på oktober, boka hotell i Göteborg första helgen i November. Det är NU det händer! Du vill för allt i världen inte missa chansen att uppleva det live!

Facebook Comments Box