ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Sean Sabetkar: Vi får till defensiven idag

Vi haffar tag på Sean Sabetkar innan han är på väg in i omklädningsrummet för en kort intervju.

Vad gör det att vi vinner idag?

– Vi får till defensiven idag och det är väldigt skönt att vi lyckas få till det. Över 90 minuter skapar dom väldigt få chanser och det är vi såklart glada över. Vi har såklart delar i matchen som vi behöver kolla på men överlag är det bra och nu är man glad över dom tre vunna poängen.

Såg att du snackade med Umeås mittback Dillan Imail efter matchen, gav du några goda råd på hur man ställer upp en defensiv?

– Haha! Nej men Dillan är en nära vän till mig inom fotbollen. Han önskade oss lycka till fortsatt under säsongen och var mest missnöjd över förlusten såklart. Han är en bra kille på och utanför plan så önskar honom det bästa – förutom när han möter oss.

VSK har fortfarande sen vi gick upp inte vunnit två matcher i rad, vad behöver vi göra för att bryta denna svit nästa vecka?

– Tro på oss själva och fortsätta gasa vidare. Nu har vi vunnit 2 av 3 matcher och vi har kommit in i ett bättre stimm. Med vinster i bagaget så blir det alltid enklare att spela fotboll så vi kommer att gå ut och göra allt för att få med oss 3 poäng hem. Vi i laget vill visa oss själva och serien att vi är att räkna med även om det gått knackigt resultatmässigt.

Sean passar även på och hylla sin lagkamrat Emil Skogh.

– Det var kul att han fick komma in och avgöra matchen. Han jobbar/tränar på hårt som fan varje dag och det är alltid lika motiverande när man får se lagkamrater få utdelning på sitt hårda arbete. Det är en fin känsla.

Facebook Comments Box