ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Minst en spelare presenteras i helgen

VSK Fotboll har lagt ut en teaser i sociala medier där det hintas om att det ska presenteras en spelare i helgen. När vi med diverse brutala metoder försökt pressa VSK-representanter har vi bara fått ur dem ”Vem har sagt att det bara är en spelare?”, så det är möjligt att det blir fler. Vi har faktiskt ingen aning vem/vilka det är som kommer presenteras.

Det vi misstänker är att det är en mittback och vi skulle bli förvånade om det chansas här från VSK:s sida utan det är förmodligen en bra spelare som köpts loss från sin nuvarande klubb. Däremot är vi osäkra på hur VSK resonerar kring mittfältet, vi har ett meriterat mittfält men som samtidigt är känsligt för skador. Det är möjligt att det inte är en given startspelare som ev värvas här utan en ren backup för hösten eller möjligen en påläggskalv för framtiden.

Vi vet också att VSK har ändrat inriktning på värvningar i och med tränarbytet, det kan innebära att en spelare som Stefan Ilic som tidigare varit högaktuell inte längre är med på listan.

Eftersom det är knäpptyst från VSK-håll trots mutförsök och annat får vi fråga er läsare om ni har några bra förslag på vilken/vilka spelare det kan röra sig om.

Facebook Comments Box