ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Mange gör det igen: Springer för VSK

Magnus Westerlund är en mångårig VSK-supporter av bästa snitt. Han bor i Enköping och trots avståndet ser han till att se det mesta som VSK spelar i Västerås, oavsett om det är fotboll eller bandy.

Ingen VSK-supporter är ju helt normal, så heller inte Magnus. Idag när VSK Fotboll möter IK Frej har han fått för sig att springa till Västerås för att hylla sitt grönvita lag, en liten nätt tur på dryga 3.5 mil och därtill i en stekande sol.

Det lär bli en rejäl utmaning, även för Mange som är en van löpare. Han säger så här om sitt tilltag i en FB-uppdatering.

”VSK-vänner, nu är det dags att plocka fram det lilla extra. Vi ska tillsammans visa att det är tre poäng som gäller. Alltid uppåt, framåt – ett steg till. Jag springer till dagens match för att visa grönvitt hjärta, gör vad vad du kan. Om någon vill möta upp i city för återställa vätskebalansen, siktar jag på 14.00. Heja Sport!”

Självklart möter vi upp löparhjälten och svingar en kall recoverydryck med honom!

Och ja – minnesgoda kommer ihåg att det här är inte Magnus första löptur mellan Enköping och Västerås i VSK:s ära. Han gjorde en likadan inför fotbollspremiären 2017. Naturligtvis gjorde Anno 1904 en intervju med Magnus om den händelsen.

Du kan läsa intervjun här och du kommer inse att det är inte de enda knäppa sakerna Mange gjort för att hylla sitt VSK.


Bild: Privat

Facebook Comments Box