ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Månadens spelare April: Pedro Ribeiro

Vi kommer härmed börja dela ut utmärkelsen ”Månadens spelare” till den spelare som utmärkt sig mest under månaden i positiv bemärkelse, det är nödvändigtvis inte den bästa spelaren utan skulle även kunna vara andra ännu icke definierade kriterier som kan spela in. Det är lite som Piratreglerna i Pirate of Carabbean , mer som riktlinjer än faktiska regler Men denna månad så delar vi ut det till den spelare vi tyckt varit bäst i VSK.

Denna månaden tilldelar vi månadens spelare till Pedro Ribeiro.

Under april har Pedro Ribeiro varit den VSK spelare som i våra ögon presterat bäst av alla i VSK. Trots att han spelar på en ny position är han dominant på plan och står för ett rejält försvarsspel tillsammans med ett konstruktivt anfallsspel genom rejäla och distrinkta passningar. Han var under April dessutom Superettans bästa spelare i luftrummet och vann hela 90% av alla dueller.

Ribeiro själv blev väldigt glad av utmärkelsen och skrev till och sa följande:

– Jag är väldigt glad för erkännandet och priset! Det har varit en liten övergång på grund av positionsbytetet men jag är glad att kunna ha bidragit. Lite oturligt så avslutades april med en skada men jag kommer på sidan av planen jobba hårt för en återkomst så snart som möjligt och bygga på vad vi åstakommit än så länge under 2021. Ser fram emot att fortsätta leverera, stora framgångar och belöningar! Tack så mycket Anno 1904!

Vi på Anno 1904 önskar Pedro ett snabbt tillfrisknande! Fram tills hans återkomst råder det stor osäkerhet vem som blir månadens spelare i maj.

Facebook Comments Box