ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Intervju med Patronerna

Patronerna, GIF Sundsvalls supporterförening

Eftersom våra intervjuer med olika supportrar i Superettan blivit så uppskattat har vi även tagit kontakt med GIF Sundsvalls supporterförening Patronerna och fick ett samtal med Emma Asp.

Förra året slutade GIF Sundsvall åtta, för en utomstående en väldigt bra placering efter att ni varit indragna i bottenstriden flera år i rad. Är ni själva nöjda?

2018 var ett episkt år för GIF Sundsvall. För oss var det inte en chock att det gick så bra. Då vi har fullt förtroende för våra spelare, tränare och vår sportchefs kompetens och fingertoppskänsla. Vi är nöjda samtidigt som vi siktar högre! 2019 här kommer Giffers!

Vad är det som GIF måste göra för att ta ytterligare kliv i tabellen?

Fortsätta rulla boll som vi gör och tro på vår idé. Som exempel när muren Eskelinen kraschade AIKs guldfirande. Vi växlar upp och krigar på! Våra nya spelare kommer att komplettera truppen på ett fint vis och bidra till nya segrar.

En spelare som lämnade VSK för just Giffarna var Marcus Danielsson, dock så har han lämnat er för DIF. Men hur viktig var Danielsson under de åren han spelade för er?

Alla som spelar för oss är viktiga när dom har den vackraste blå tröjan på sig. Hård-Mackan var inget undantag. En stark och stabil fotbollsspelare som vi önskar lycka till i karriären.


Vilken spelare hos er kommer vara snackisen i Allsvenskan 2019?

Kakigt eller ej så svarar jag nog alla! Det finns en anledning till att Linus Hallenius och David Batanero får mycket publicitet i media. Sen tror jag själv att 2019 är Juanjo Ciércoles och Maic Semas år.

Hur mycket koll har ni på VSK?

Får skämmas lite nu men har dessvärre dålig koll på er. Vill dock minnas att ni har funnits i drygt 100 år som oss.


Sen sista frågan, hur går det i matchen?

Vi vinner med 3-1 och har mest bollinnehav efter en underhållande match.

Facebook Comments Box