ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

EXTRA: Michael Campese lämnar Västerås Sportklubb?

Från säkra källor har vi fått veta att VSK Bandys starke man, klubbchef, marknadsansvarig och fd klubbchef i VSK Fotboll Michael Campese har allvarliga funderingar på att lämna VSK för ett jobb inom en annan idrottsförening.

Från initierade källor vet vi att Micke har uttryckt att hans många roller i VSK slitit hårt på honom och att energin och engagemanget nu trutit.

Det hela har ställts på sin spets när han fick ett spännande jobberbjudande från en känd idrottsförening utanför Västerås.

Micke har uttryckt en längtan till något nytt och att han allvarligt överväger att tacka ja till jobberbjudandet.

Detta ska ses som en bekräftelse på det snack och rykten som florerat i bandyhallen på hemmamatcherna den senaste tiden.

ANNO 1904 kan nu bekräfta dessa rykten. Michael Campese lämnar sannolikt Västerås Sportklubb.

Micke har skött VSK Bandy, VSK Marknad och VSK Fotboll på sitt sätt genom åren. Vi har inte alltid varit överens med honom om hur saker ska göras eller ordnas med eller vad som är bäst för klubbarna i en given fråga. Så ska det förstås vara. Det måste alltid finnas en spännvidd i åsikter och en debatt om hur saker och ting ska skötas i en förening.

Våra meningsskiljaktigheter till trots vill vi ändå passa på att säga något om Mickes betydelse för våra grönvita klubbar.

Vi minns alla hur han kom till ett sargat VSK Bandy i samband med den ekonomiska krisen 2007. Hur Micke sakta men säkert byggt upp bandyföreningen till det flaggskepp i svensk bandy som det idag är. Vi har stor respekt för den resan och det stora arbete som ligger bakom för att lyckas med det.

Mickes något kortare sejour i fotbollen kan ses på många olika sätt men hur det än är har han tillfört nödvändig energi och framtidstro till en sargad och på många sätt vilsen förening.

Det finns mycket mer att säga, men vi stannar där och konstaterar att Micke har haft stor betydelse för VSK på många områden i den grönvita familjen.

Tack Micke Campese för din gärning i VSK, heder och respekt för det arbete du lagt ned.

Om det nu blir så att du lämnar VSK vill vi önska dig lycka till vart än livet må ta dig och som alltid: himlen är grönvit.

//Redaktionen

Facebook Comments Box