ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Eftersnack 21.00 på söndag, vi vill att du är med!

I dessa tider med Covid-19 är vi många som sitter hemma själva och tittar på matchen, det dock är inte samma sak som att se VSK live på Iver arena. Men något vi ofta glömmer bort är att vi också tappar också den sociala kontakten med varandra på läktaren. Just nu finns det helt enkelt sämre möjligheter att diskutera VSK och det här är ett tomrum vi måste fylla.

Lite inspirerade av amerikanska radio/tv program där lyssnare kan ringa in så bjuder vi nu helt enkelt in dig i våran sändning en liten stund där du får chansen att prata VSK med oss. Du bestämmer vad vi ska prata om, är det om den nya mattan, insatsen i matchen, ekonomin, fotbollsstatistik, ämnet är helt fritt och upp till dig.

Rent praktiskt använder vi oss av Zoom, det är ett videokonferenssystem som är väldigt lättanvänt. Till de som vill vara med så skickar vi en länk som du sedan klickar på när det är dags. Det enda du behöver göra är att om du har en mobil ladda ner appen eller om du kör via datorn ladda ner programmet som du ombes köra. Sen är du med oss!

Om du redan nu känner att du vill vara med så skicka ett meddelande till oss på facebook eller maila oss på info@anno1904.se så se vi till att du får vara med. Om du vill ta med en eller två vänner så går det bra. Vi tänkte oss en samtalslängd på runt 5 minuter per gästande supporter. Det går självklart att få feeling under programmet och anmäla oss men vi skulle uppskatta om någon ville föranmäla sig i förhand.

Hur länge vi håller på är högst beroende av att det finns de som vill ställa upp och snacka lite skit, hör av dig!

Senaste avsnittet av eftersnack:

Facebook Comments Box