ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Bortakorten: En smart investering som ger rätt klubb pengar

Som de flesta har hört vid det här laget får alla elitlagen möjlighet att sälja 100 så kallade bortakort som gäller som för entré på alla 15 bortamatcher i årets serie i Superettan. Priset är 800 kronor och kan vid en första anblick tyckas vara mycket pengar men som man snabbt kan räkna ut blir det bara drygt 50 kr i entréavgift om man åker på alla bortamatcher.

VSK Fotboll har bara sålt 21 av sina 100 kort. Det tycker vi är synd för det finns uppenbara fördelar med att köpa ett kort, även om man inte planerar att se alla matcherna på bortaplan.

I praktiken behöver man åka på ca 5 bortamatcher för att kortets kostnad ska vara jämt upp med ordinarie entré. Men egentligen tycker inte vi själva rabatten är så intressant. Vårt viktigaste argument för att slå till idag på ett kort är att hälften av kostnaden för kortet går direkt till VSK, dvs 400 kr. Övriga 400 går ned i fickorna på SEF.

Med ett kort på fickan stöttar du inte våra konkurrenter med en endaste krona i entrépeng, det tycker vi känns väldigt bra.

Så, kan du avvara 800 kr är det en riktigt bra investering samtidigt som du stöttar VSK och inte våra konkurrenter. Bara att slå till – men gör det nu – korten slutar säljas den 15/3.

Här är information om hur du köper dig ett kort – infon är tagen från VSK Fotbolls hemsida.

Bortakortet kostar 800 kronor och kan köpas genom att swisha till 123 539 3400 eller bankgiro 5516-9221. Maila till biljett@vasterassk.se med dina uppgifter så kommer korten när vi fått dem från förbundet. 

Korten gäller på den läktare som anvisas som bortasektion och endast vid VSK:s bortamatcher. Borttappat kort ersätts med nytt till en kostnad av 150 kronor. Kortet är en värdehandling.

Försäljningen startar den 1 februari och pågår till och med den 15:e mars.

Facebook Comments Box