ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

ANNO 1904: Johan Esplund om ”hånet”

Johan Esplund gjorde många VSK-supportrar upprörda, för att inte säga förbannade när han efter sitt tredje mål som definitivt kickade ut VSK från bandyåret 2017/18 som många uppfattade åkte fram till VSK-klacken och hånade den genom att fira målet precis nedanför där supportrarna stod.

Men var det verkligen som VSK:arna trodde?

Nu har Johan svarat på sin FB-sida

”Vad jag förstår har mitt sk. ”hån” av VSK-klacken blivit en diskussion, och jag vill bara klargöra att något hån aldrig var min mening. 
Vilket man kanske borde förstå så många gånger som jag hyllat VSK och min tid där, rätta mig om jag har fel?

Jag gör mitt tredje mål i en match som var otroligt viktig för oss och i glädje jublar jag direkt efter, 3 meter bort från målburen står VSK-klacken. Jag kan förstå att det kanske ser ut så, men som också syns på målfilmen vänder jag sekunden senare och säger inte ett ord till klacken. Hur kan det vara ett hån? Och varför skulle jag håna ett lag/klubb jag trivdes bra i och har kvar vänner i? Ser ingen logik i era påståenden.

Men jag ber absolut om ursäkt om det uppfattades så, jag agerade i glädje för mitt mål, som jag gjorde för klubben jag spelar i nu. 
All respekt till VSK, tack för ett bra motstånd 💚👊🏽

Nu krigar vi vidare! 💙”

Facebook Comments Box