ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Anno 1904 har fyllt tre år – en härlig grönvit resa

Igår den 30 november fyllde Anno 1904 hela tre år, tiden går onekligen fort när man har roligt. Vi har inte orkat räkna men på den här tiden har vi publicerat ca 1 500 inlägg av olika slag, de flesta är så klart olika former av texter.

Under ser du vårt allra första inlägg, ett som handlar om att Simon Johansson förlänger i Grönvitt. Det var ett litet roligt sammanträffande att Simon exakt tre år senare gifte sig och tillbringade gårdagen i kyrkan och på bröllopsfest, med många av sina nuvarande och gamla lagkamrater.

Som ni märkte skrev vi inget om det. Anno 1904 må ha utvecklats till mycket men ännu har vi inte nått den höga journalistiska nivå som krävs för att på ett bra sätt täcka bröllop och bröllopsbestyr. Men vi siktar så klart dit. Bröllop och allt runt omkring är i allt väsentligt som bandy- eller fotbollsmatcher, fast på ett annat sätt. Det är fullt med drama, massor av känslor hos alla inblandade och hur det slutar är omöjligt att säga. Möjligheten till att författa spännande texter är oändliga.

Nåväl, vi konstaterar att det har gått tre år och då vi inte är lagda åt det sentimentala hållet sammanfattar vi bara det hela med att vi har fortsatt att göra det vi vill göra – att granska i syfta att förbättra samt förstås det allra viktigaste, att skriva allt om VSK i stort och smått.

Egentligen har det inte hänt särskilt mycket när vi tittar tillbaka på våra inlägg för tre år sedan. Det är ungefär samma saker vi tar upp och hanterar på liknande sätt. Enda utvecklingen är nog att vi fått fler läsare, då vi skriver saker som också berör andra klubbar och supportrar. Idag är det faktiskt så att det ofta är fler människor i Stockholm än Västerås som läser våra texter, oavsett vad de handlar om. Men det kanske finns massa VSK:are i huvudstaden som dolt sin klubbtillhörighet väl.

Vi ska inte bli långrandiga här – vi har en fråga till dig som läsare. Vi vill ju alltid utveckla oss och skriva om relevanta saker som människor finner intressanta. Är det nått vi missar tycker du? Något du vill se mer av, mindre av, eller inte alls.

Ska vi åka till Brasilien och fixa en vänsterback, nu när VSK ska bli ett sambalag? Vill du att vi rapporterar från träningslägret i vinter? Ska vi skriva om spelarnas skridskor eller fotbollsskor? Ja, det finns massor av uppslag – vad tycker du?

Droppa gärna dina tankar i en kommentar på Facebook-sidan eller skicka ett meddelande till oss om du vill ta det mer privat.

Tack för tre härliga år – nu fortsätter vi mot den grönvita himlen!

Facebook Comments Box