ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

ANNO 1904 blir med hemsida

Efter 547 inlägg på Facebook och runt 300 000 ord (10 böcker) sedan starten 30/11 2016 har vi äntligen skaffat oss en hemsida. Vår förhoppning med detta drag är att våra texter ska kunna bli mer lättlästa, lättare att hitta samt få en större spridning.

Den nya hemsidan hittar du på https://www.anno1904.se.

Vi är oerhört tacksamma för alla som hjälpt till med den nya hemsidan, ett stort tack! Det är många som hjälper till i bakgrunden och tillsammans skapar vi Sveriges bästa Fanzine.

Tanken är nu att vi i första hand lägger upp våra texter här på hemsidan och länkar hit via vår FB-sida. Facebooksidan kommer även fortsättningsvis att användas för livesändningar, annonseringar och lite annat – så se till att hålla koll även där.

ANNO 1904 finns även på Twitter – sök upp oss där och följ oss. Förutom att länka våra texter använder vi också twitter till att delta i relevanta diskussioner i stort och smått som rör idrott.

Som vanligt både önskar vi och ser fram mot att våra läsare hjälper oss att sprida grönvitt ljus över VSK på alla tänkbara sätt. Man får väldigt gärna skicka in bidrag till oss om något som rör VSK direkt eller något runt omkring. Det kan vara allt ifrån en analys, krönika, debattartikel, reflektion, fundering, tippning, minne eller bara en bild. Skicka gärna ett meddelande på vår Facebooksida om du vill bidra med något. Vi publicerar alster både med eller utan namn beroende på vad du vill, alla är välkomna att bidra

För en Grönvit Himmel

Facebook Comments Box