ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Anno 1904 börjar bevaka VIK Hockey

Sommar på gräs och vinter på is heter det, men nästa vinter kommer Anno 1904 bevaka mer än bara VSK Bandy. Redaktionens stora hockeyintresse har lett fram till beslutet att även börja bevaka hockeyn i Västerås. “Samtidigt som jag har ett grönvitt hjärta har jag alltid varit mer intresserad av hockey”, säger Anno 1904s nyaste redaktionsmedlem Alexej “Lill-pucken” Lundmark.   

Nu är det klart! Från och med i höst kommer Anno 1904 att skriva om hockeyn i Västerås. Tack vare att redaktionen fått tre nya medarbetare med stort hockeyintresse kommer vi från och med 1 september att följa VIK Hockey lika intensivt som vi tidigare rapporterat om VSK Fotboll och Bandy. 

– Det här är något vi pratat om länge och som vi är övertygade om kommer att öka intresset för vår produkt. Besökssiffrorna har stigit stadigt i år och när vi även tar in hockeyn i familjen är jag övertygad om att det kommer att slå i taket, säger Annos Harry Söderberg. 

En del grönvita supportrar blir säkert förvånade av beskedet men Söderberg tror att alla kommer att bli nöjda när de ser hur bra det blir. 

– Det finns ingen rivalitet mellan grönvitt och gulsvart. Vi är alla västeråsare som tycker om sport och det är bara kul att vi nu kan komma lite närmare varandra. På sikt vore det även kul om vi kunde få till fler samarbeten mellan supportrarna, säger Söderberg. 

Som en kickoff för att fira det nya beslutet att även skriva om hockey kommer Anno 1904 imorgon bjuda in till Hockeykväll på Bistro65an för att se kvartfinal 5 mellan Björklöven och VIK. 

Foto: Calle Basili

Facebook Comments Box