ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

ANNO 1904 BEKRÄFTAR: Dylan har VSK klausul – kan bryta kontraktet

Miscot-bloggen avslöjade idag att Dylan Kosik har en klausul där han innan februari kan bryta kontraktet med VIK om han får ett erbjudande från VSK Fotboll. Vi på ANNO 1904 kan bekräfta att uppgifterna är korrekta.

Dylan vill helst spela i VSK men har inte lyckats komma överens med klubben. I botten tycks hans semesterresa i januari vara det som är stötestenen i förhandlingarna.

Rykten gör gällande att klubben anser att det förstör hans försäsong och att han då skulle lånas ut istället för att få träna och spela med VSK. Även ersättningen ska ha varit en stötesten i förhandlingarna. Att Dylan vill ha mer betalt och därför sa upp kontraktet kan knappast anses konstigt då han varit en av de lägst betalda i truppen. Utifrån hur klubben nyttjat hans tjänster under förra säsongen (endast fyra spelare i laget spelade fler matcher än Dylan) är det väl inte orimligt att tänka sig en viss löneförhöjning.

Fortsättning lär följa…

I veckan blev det klart att Dylan Kosik blev klar för Vik fotboll men nu kan nyförvärvet vara tillbaka i VSK i Februari . Dylan Kosik kan trots allt hamna i VSK .Enligt säkra källor har vi fått…

Facebook Comments Box