ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Upprop: Visst vill vi ha VSK-öl på Parken!

Det är hög tid att påbörja planeringen inför Superettansäsongen 2019. Det gäller även oss supportrar!

En begåvad supporter som tänker många steg framåt har redan tillskrivit bryggeriet Coppersmiths för att efterhöra om att ta fram en särskild VSK-öl till nästa säsong.

 

Lite överraskade meddelar alltså bryggeriet att de gärna gör det och att de sagt åt VSK att de vill göra det. Bollen ligger alltså nu hos VSK som ska hantera saken. Vårt förslag är att vi nu mejlbombar kansliet hos VSK Fotboll för att göra vår röst hörd i den här frågan. Det är klart att vi vill ha en särskild VSK-öl för att svalka våra strupar med när vi ska heja på laget.

För att göra det enkelt har vi författat en liten text ni kan kopiera och skicka in till kansliet för att sätta lite tryck på grejerna där och se till att de prioriterar de viktiga sakerna.

mejla till: fotboll@vasterassk.se

Hej VSK Fotboll,
Jag önskar att klubben hårdprioriterar frågan om en grönvit öl inför nästa säsong i Superettan. Det är av stor vikt för supportrarnas psykiska välfärd att det finns en god grönvit öl med passande namn till lagets hemmamatcher. Jag förstår att det tar tid att sätta sådana här processer, sålunda finns ingen tid att spilla från klubbens sida.

Att tänka är stort, att agera är större!

Med grönvita Superettanhälsningar/XXX

Nu spränger vi mejlboxen!

Facebook Comments Box