ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Tid att enas, VSK!

Nu om någon gång är det dags för hela VSK-familjen att sluta sig samman och hjälpas åt. Vi har ett tabelläge som är oönskat men tyvärr ett faktum. Är det någon gång vi alla behöver lägga i en extra växel är det under dom kommande månaderna där vi har 10 eller 12 matcher kvar.

Runt VSK Fotboll finns det ju ett gäng olika ”falanger” eller hur man nu vill kalla det, det är allt från fanzine, till rena supportergrupperingar.  Är det inte dags att vi alla nu tillsammans hjälps åt under hösten får att både skapa ett mycket större drag runt klubben, får betydligt mer folk på matcherna, både hemma och borta och ser till att skapa en stämning som gör att spelarna lyfts både en och två nivåer.

På söndag är det en extremt viktig match mot Akropolis, till dess verkar t ex två olika aktörer ordna bussresa, risken är att vi står med två halvbokade bussar, ett scnario ingen mår bra av. Lägg prestige och gammalt groll bakom oss, det kan vi i så fall ta efter säsongen. Det är NU stödet behövs och vi måste alla hjälpas åt. Alla! Vi måste sikta åt samma håll, vi måste sikta på att göra allt vi kan för att VSK ska spela i Superettan även år 2022!

Om mindre än 2 veckor öppnar Sverige upp. Vi har direkt en hemmamatch mot GAIS, en 6 poängs match. Den borde prioriteras av alla. Med mycket folk, ett grymt tifo och en obeskrivlig stämning där ”kom igen grönvitt” ekar mellan båda läktarsektionerna behövs! Men då måste alla hjälpa till.

Vi på Anno vill inte bara se på utan vill få till en förändring under hösten. Men då måste alla med.

Annos förslag är:

  • VSK Fotboll sänker biljettpriserna till realistiska priser under hösten.
  • VSK Fotboll gör det möjligt att köpa biljetter vid arenan.
  • VSK Fotboll gör en stor sak av matchen mot GAIS (tisdag 5 oktober) och tar där hjälp av alla runt klubben, Supporterklubbarna och uppmanar privatpersoner att göra samma sak. Evenemang på sociala medier, affischer på stan och arbetsplatser, alla ungdomslag i föreningen uppmanas att gå på matchen med mera. Alla ska veta om att matchen spelas.
  • VSK Fotboll gör om möjligt matchen mot GAIS till en gratismatch med hjälp av sponsorer.
  • Supporterklubbar och supportergrupperingar kontaktas för att skapa en magisk stämning mot GAIS den 5 oktober där alla sjungande supportrar samlas på ståplats!
  • Supporterklubbar och supportergrupperingar kontaktas för att storsatsa på AFC borta, lördagen 16 oktober med både pubresa och bra priser.

Detta är en start. Men inte allt, men någonstans måste vi börja.

Anno bjuder in samtliga grupperingar till ett kort digitalt möte för avstämning och diskussioner i närtid. Förändringen måste hända nu!

Heja grönvitt!

Facebook Comments Box